Megállíthatatlanok!

Örömmámorban úszik a Beavers, szombaton egy nagyon fontos mérkőzést nyert meg a csapat a Jászberény ellen. A 12-2-es győzelem után minden eddiginél közelebb, 27 játékrészre az NBIII-as bajnoki címtől a négy mérkőzés óta veretlen Hódok!

beaversjss

Continue reading

Posted in Felnőtt, Mérkőzés összefoglalók | Comments Off on Megállíthatatlanok!

Beavers-Stinky Sox: az előrehozott döntő

Saját kezébe veheti sorsát a Hódmezővásárhely Beavers! A felnőtt csapat szombaton 13 órától fogadja hazai pályán a Jászberény Stinky Sox együttesét és ha győztesen hagyja el a pályát, óriási lépéselőnybe kerülhet a tabellán keleti riválisával szemben.

Continue reading

Posted in Felnőtt, Mérkőzés előzetesek | Comments Off on Beavers-Stinky Sox: az előrehozott döntő

Hallelujah, nem botlott a Beavers Mikepércsen

A türelemjáték mintapéldáját bemutatva, a rájátszás 2. fordulójában leléptetéses, 16-4-es győzelmet aratott a Hódmezővásárhely Beavers vasárnap Mikepércsen.

daru
Continue reading

Posted in Felnőtt, Mérkőzés összefoglalók | Comments Off on Hallelujah, nem botlott a Beavers Mikepércsen

Mikepércsen kell hozni az első kötelező

Vasárnap Mikepércsen kezdi meg  a NB2 alsóházi rájátszását az alapszakaszt 5. helyen záró Hódmezővásárhely Beavers. A legjobb pozíciót csak hibátlan szeptemberi teljesítménnyel lehet megtartani, a hétvégi mérkőzésen egyértelmű az elvárás: nyerni kell!

Continue reading

Posted in Felnőtt, Mérkőzés előzetesek | Comments Off on Mikepércsen kell hozni az első kötelező

Jászberényi pontlopással tapadunk a középmezőnyre

Kezd összesűrűsödni a másodosztály, ez nagyban köszönhető a Beavers hétvégi Jászberény otthonában aratott bravúrgyőzelmének. Felszívta magát a Stinky Sox, az első találkozót a 9 inning ellenére gyors játszmában 13-8-ra hozták is, a másodikon azonban ismét villantak a Hódok, 10-8 ide és zsinórban a harmadik fordulót sikerült egy győzelemmel letudni.

Continue reading

Posted in Felnőtt, Mérkőzés összefoglalók | Comments Off on Jászberényi pontlopással tapadunk a középmezőnyre